emo Big Game Catan

More
2 years 6 months ago #1

Big Game Catan

Zoals jullie misschien gehoord hebben, zijn veel mensen naar het Big Game Catan Event in Rotterdam geweest 24 september jl. Na afloop van dit wereldrecord, wat nu staat op 1096 mensen die tegelijkertijd Catan spelen, mochten de deelnemers hun speelstukken meenemen, en bij winst ook het spelbord en de speelkaarten van hun tafel.
Wij zijn blij te kunnen mededelen dat de aanwezige mensen van Phoenix / Spellen aan den Rijn hebben besloten hun speelstukken allemaal aan de clubs te doneren. Door middel van deze donaties en daarna nog wat extra inzet hebben wij 2 speldozen Big Game Catan Event Kit compleet! Met deze 2 speldozen kunnen we met maar liefst 12 mensen nog eens een Catan evenement organiseren!
Wij danken dan ook de sponsors: Maryse, Serge, Rene, Trees, Marius, 999 Games zelf en in het bijzonder André en Brigitte voor nog wat extra inzet om ook de dozen, regels en laatste ontbrekende speelstukken te regelen.
De speldozen staan helaas niet in de kast in Leiden of Capelle wegens ruimtegebrek maar zijn altijd op afroep voor een evenement beschikbaar, Spellen aan den Rijn blijft / is ook mede-eigenaar dus ook in Alphen kan altijd een Catan evenement georganiseerd worden zodra daar weer behoefte aan is. Laat maar weten!

Tot Catan!

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.181 seconds
11.png