emo Paniek in de Wei in de aanbieding

More
4 years 5 months ago #1

Ik had een spel wat ik niet echt verkocht kreeg. iemand anders wilde het ruilen tegen paniek in de wei. dit vond ik wel een goed idee, want ik dacht dat een vriendin van mij het nog niet had...maar die had het dus al wel.
Heeft iemand van Phoenix interesse in het spel?

info van bol.com:
De brutale schapen van boer Tjebbe trekken er een dagje op uit om de weilanden in de nabije omtrek te verkennen. Lekker tikkertje spelen in de wetenschap dat Rambo de Ram, die menig schapenhart sneller laat kloppen, elk moment zijn opwachting kan maken. Maar ze moeten oppassen, want de schapenscheerder is in de buurt en staat paraat om elk schaap dat te dichtbij komt, te vangen en te scheren.
Schapen scoren punten tijdens hun tocht door vier verschillende weilanden, die elk hun eigen naam hebben:
Tikkertje voor teams
Langs bij Rambo de Ram
Op zoek naar het zwarte schaap en verstoppertje voor de schapenscheerder. Het spel is afgelopen als het kudde-fiche het einde van het tijdspoor heeft bereikt. De speler met de meeste punten wint het spel. Inhoud: 9 schapen, Rambo de Ram, de schapenscheerder, 4 actietableaus, 1 dubbelzijdig tijdspoor, 1 paniekdobbelsteen, 1 terug-naar-de-kudde-dobbelsteen, 1 kuddefiche, 48 wolfiches, 4 scorepionnen, de spelregels. Aantal spelers: 2 - 4 Leeftijd: 8+ Speelduur: 30 min.

Attachments:

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.246 seconds
20.png