emo Wat kopen we voor Phoenix in Essen?

More
1 year 9 months ago #1

Hallo allemaal,

De spelexperts zijn al druk bezig met lijsten maken en deze week zullen alle donateurs een enquete toegestuurd krijgen. We vragen iedereen om deze in te vullen, omdat dit kan helpen met onze keuzes te bepalen. In de enquete zal je 5 keuzes aan kunnen geven, van nummer 1 t/m 5. De eerste keuze krijgt meer punten.

Verder heb ik dit topic geopend voor overige suggesties. Dus als jullie een spel hebben waarvan jullie denken, dat moet gekocht worden, laat je horen. We zullen proberen zoveel mogelijk de mening van iedereen mee te nemen in de beslissing.

Verder zullen we in de week voor Essen de lijsten van de spellen bekend maken die we zeker gaan kopen en welke we misschien gaan kopen.

We hopen van jullie te horen!

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #2

Misschien kan Berenpark ook nog aangeschaft worden? Dat spel is (in ieder geval in Capelle) afgelopen jaar veel gespeeld.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #3

Vanavond hebben de Spelexperts overleg gehad. Hier is de lijst die we voor Essen aan willen schaffen. Sommige spellen zullen misschien niet daar te krijgen zijn en zullen we dan later nog moeten bestellen of krijgen. Maar deze spellen staan allemaal op de A-lijst (oftewel, deze gaan we kopen).

We zullen, in tegenstelling tot vorige jaren, ook een deel van het budget overhouden om mogelijk later nog titels aan te schaffen die erg in de smaak vallen (bij bv het SpellenSpektakel)

Hier is de lijst:
Century Specerijenroute (of Spice Road)
Ganz Schon Clever
Berenpark
Teotihuacan, City of the Gods
Newton
Everdell
Escape Tales, the Awakening
Welcome to...
Carpe Diem
Gugong
Ceylon

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.221 seconds
12.png