Gezellig in kerstsfeer spelletjes doen?

Zaterdag 29 december is er weer een lange speldag in Leiden.

De zaal is geopend van 12.00-24.00 uur.

Je kunt ons vinden bij Radius, Rosmolen 6, 2317 SJ in Leiden. De deur is te vinden via de Stellingmolen.

Toegang is 2 euro voor de hele dag. Donateurs zijn gratis.

Voor 10 euro kun je blijven eten, we gaan dan gezamenlijk chinees bestellen en maken een buffet voor iedereen die meedoet.

Er is een bar waar tegen schappelijke prijzen, koffie, thee, frisdrank, enz te koop is.

Kom en speel mee!!!

Spelgroep Phoenix is een club voor liefhebbers van bordspellen. We spelen elke dinsdagavond in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam) en elke woensdagavond in Leiden. Kijk in onze Agenda voor meer details.
We huren de spellocaties en daarom vragen we om een kleine bijdrage van onze deelnemers. Je kunt je eigen spellen meebrengen of aanschuiven bij een spel dat uit onze eigen spelcollectie komt of dat is meegebracht door iemand anders. Spellen als Monopoly, Risk en Scrabble zul je bij ons niet gauw tegenkomen. We zijn een stichting met een open karakter en leggen nieuwe spelers graag spellen uit. Dus laat dat je niet weerhouden. We spelen een breed scala aan spellen. Van eenvoudige kaartspellen tot epische beschaving-opbouw-spellen, kortom voor elk wat wils. Lees ook de FAQ voor nieuwkomers voor meer info.

Benieuwd welke spellen we onlangs hebben gespeeld? Onderstaand zie je de laatst gespeelde spellen. Als je op het plaatje klikt krijg te zien welke spellen de afgelopen 30 dagen op tafel zijn geweest.

Links Capelle (Phoenix010)  en rechts Leiden (Phoenix071):

 

 

 

 

 

Verder is er in beide spelkringen een uitgebreide collectie spellen voorhanden. Benieuwd wat Phoenix allemaal in de collectie heeft? Een kleine selectie zie je hier onder. Als je op de plaatjes klikt krijg je een lijst met de volledige collectie te zien.

Links Capelle (Phoenix010)  en rechts Leiden (Phoenix071):

 

 

 

 

 

18.png