emo Verslag Speldag Capelle 1 februari

More
4 years 10 months ago #1

Begonnen met 7 Wonders, was een raar lopend spel, iedereen klaagde over de kaarten. De scores lagen met een lage 27 en een hoge 59 best ver uit elkaar. Ik ben in de middenmoot met 50 geƫindigd.

Vervolgens Lewis&Clark, een nieuw spel voor mij. Ik ging heel erg goed (dacht ik) maar was toch als laatste geƫindigd (van de 3, haha). Gespeeld met EvertJan en Robbert.

Weer een kort spelletje Qwixx tussendoor met Bas, Jaco en Sacha? (sorry). Ik had op mijn Bingokaart snel 2 rijen afgesloten en voor de rest ook behoorlijk wat kruisjes kunnen zetten, dus dik gewonnen.

Toen kwam Last Will op tafel. Een spel waar je zo snel mogelijk je geld moet verliezen. Het duurde even voor ik doorhad hoe je dat het beste kon doen. Daardoor ook hier te laat begonnen met echt goede zetten en niet gewonnen... ook deze zal bij een 2e keer spelen een stuk beter gaan.

Tenslotte een kort spelletje Trans America gespeeld omdat het eten er nog niet was. Tot 2 keer toe was Evert Jan met 1 stapje net voor me, ik had nog maar 3 minpunten toen Jaco al helemaal met zijn locomotief het water in reed.

Ik ben op tijd naar huis gegaan en heb onderweg gegeten. Nu lekker op tijd thuis languit op de bank!!!

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #2

Hier de gespeelde spellen van vandaag:

Gespeelde spellen van vanavond .

Het kan zijn dat ik een aantal spellen gemist heb. Wij zaten een beetje alleenig, in een hoekje, 1862 te spelen. Wel een leuk potje, kunnen we volgende keer vast in 4 uur wegtikken of meer :)

Leuk dat jullie er allemaal waren, wellicht tot dinsdag.

Last Edit: 4 years 10 months ago by Robert.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #3

Ik vond het erg leuk om een 18XX spel te spelen gisteren. Het is natuurlijk wel een zwaar spel maar het is weer is eens wat anders.
Wellicht kunnen we op de volgende speldag een andere doen? (Denk dat ik nog wel wat beter kan worden in dit soort spellen)

Ik heb gisteren 3 spellen gespeeld: 7 Wonders, Cherry Picking en 1862.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.177 seconds
13.png