emo SAR-activiteiten 2013

More
4 years 11 months ago #1

Tijd om het eerste Forumtopic te plaatsen voor de SAR. Allereerst een pluim voor Bart die de SAR-afdeling mogelijk heeft gemaakt.

Bijzonder aan dit forumgedeelte is dat de Topics hier, geplaatst worden door de leden van de SAR, uiteraard kan iedereen op onze uitlatingen reageren. Dit forumgedeelte is bedoelt als communicatiekanaal vanuit de SAR. Wij willen deze plek gebruiken om jullie te laten weten wat wij zoal, gevraagd en ongevraagd, adviseren aan het bestuur van de stichting. Ik kan me verder voorstellen dat we hier ook zo nu en dan jullie mening vragen over zaken die de Stichting aan gaan.

Vraag je je af wat de SAR doet en wie zitting hebben, volg deze (link)!

Nu we deze plek hebben is het idee om gedurende het jaar, na iedere vergadering van de SAR, die adviezen te plaatsen die door het bestuur zijn overgenomen. Aangezien we nog wat schade hebben in te halen volgen hieronder de adviezen van afgelopen jaar.

20140204-01Spel in het zonnetje. Doe het goed of doe het niet. Als je speciaal lobbyt voor een spel, is het niet verantwoord, beschamend zelfs, wanneer we er zo weinig aandacht aan besteden. Wil je ermee doorgaan let dan op het volgende: Niet elke speldag, maak er iets bijzonders van, bijvoorbeeld 2 keer per jaar.

20130204-02Spelcollectie. Het is belangrijk dat het voor iedereen duidelijk is wat de spelregels zijn voor de roulatie van spellen, speluitleen, het afstoten van spellen, wie daarover beslist en hoe doen we dat? Leg een koppeling naar de spelexperts. Wat doen we met aangeboden spellen, wat accepteren we en wat is de termijn van afstoten. Iedereen moet op de site de spelregels kunnen vinden, ruim een nieuwe rubriek in, bijvoorbeeld Spelregels of Spelexperts, net zoals de SAR heeft.

20130204-04Spellen spelen in de regio. Er zijn nieuwe initiatieven ontplooid in de regio, leg contact met deze groepen en kijk hoe je elkaar kan helpen. Uitnodigen op onze speldagen en vermelding op onze website.

20130422-01Laat afgehandelde Actiepunten tenminste één verslag langer in het verslag staan. In het bestuursverslag staat dat actiepunten zijn afgehandeld maar je moet het vorige verslag er bij pakken om te achterhalen wat dit ook alweer was.

20130422-02Zet statistieken uit het financieel verslag op de website. In het financieel jaarverslag staan leuke statistiekjes over bezoekersaantallen mogelijk als nieuws van het bestuur op de site te plaatsen.

De eerste stap is gezet, vele zullen volgen :)

De eerst volgende SAR-vergadering is 10 februari, de daarop volgende vergadering is de jaarlijkse gezamenlijke vergadering met het bestuur, deze staat gepland voor 10 maart. Hou dit forumgedeelte in de gaten voor SAR-nieuws!

Last Edit: 4 years 11 months ago by Robert.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #2

en hier nog 2 adviezen uit 2013 van de sar die door het bestuur overgenomen zijn:

Aug 2013 – 1 Wijzigingen in agenda ook als nieuwsbericht op forum plaatsen. Als er iets verandert in de agenda moet er een post komen. Dit staat los van herschrijven teksten van de website.

Nov 2013-2 De procedure rondom het maken van spelvertalingen voor uitgevers dient voor iedere Phoeniciaan duidelijk te zijn.
zie de Vertaling spelregels!

Last Edit: 3 years 7 months ago by ejvandekaa.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #3

En dan hier de laatste twee overgenomen adviezen van de SAR:

Aug 2013 – 1 Zorgen dat de regels met betrekking tot speluitleen helder zijn voor elke Phoeniciaan. deze zijn te lezen op de Stichting pagina . Onder Wat doet de stichting?" staat dat geen spellen uitgeleend worden.

Nov 2013 -4 Zorg voor duidelijke regels voor fotomateriaal dat prominent op de site verschijnt (banner bovenaan + foto's op het forum) en voor promotiedoeleinden gebruikt wordt. Zorg dat je toestemming hebt van de gefotografeerde.
Zorg dat je een duidelijk aanspreekpunt hebt (webmaster) waar je aan kunt geven dat je een foto niet langer getoond wilt hebben. Dit staat inmiddels duidelijk op de Contact pagina (onderaan onder kopje ""Opmerkingen website met betrekking tot inhoud of foto's.")

Last Edit: 3 years 7 months ago by ejvandekaa.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.159 seconds
21.png