emo Uitbreiding gezocht voor de Stichting Advies Raad (SAR)

More
2 years 6 months ago #1

De Stichting Advies Raad(SAR) is op zoek naar één nieuwe lid (m/v).
Vanwege de verdeling binnen de SAR hebben we een lichte voorkeur voor een speler bij Phoenix071 (Leiden), maar een speler bij Phoenix010 (Capelle aan den IJssel) is natuurlijk ook meer dan welkom!
We willen de SAR vooral weer graag compleet maken.

Lijkt het jou leuk om mee te praten, een stem te hebben in het reilen en zeilen van de stichting en natuurlijk om een aanspreekpunt te zijn voor donateurs en bezoekers? Vind je het belangrijk om een tegenwicht, denktank en klankbord te zijn voor het bestuur? Dan is dit je kans.

Profiel: Je bent donateur en een regelmatige bezoeker van de spelavonden (bij voorkeur korter dan 3 jaar, maar ook dit is geen harde eis), je hebt een kritische houding of wilt daaraan werken en je bent in de gelegenheid om ten minste vier keer per jaar een vergadering bij te wonen.

De afgelopen periode hebben we de vergaderingen steeds op de donderdagavond in de buurt van Den Haag HS gehouden. En we combineren dit met een gecombineerd met een gezamenlijke maaltijd vooraf. Maar avond en locatie zijn, tot op zekere hoogte, flexibel. Wil je meer informatie? Kijk op de SAR-pagina ( www.spelgroepphoenix.nl/index.php/destichting/sar ), op het SAR-deel van ons forum ( www.spelgroepphoenix.nl/index.php/forum/sar ) of neem contact op met één van de SAR-leden.

Reacties en aanmeldingen graag sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 26 september 2016)

Spreek ons een aan en meld je aan ;)

Speelse groet namens de SAR,

Anneke
Bas (vertrekkend SAR lid per 31-dec-2016)
Evertjan
Judith
Robbert

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #2

Even een reminder :whistle:

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #3

even onder de aandacht brengen :)

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.177 seconds
3.png