emo Inschrijving veiling Ducosim geopend

More
2 years 11 months ago #1

Op zaterdag 23 januari wordt er tijdens de Ducosim Winterbeurs zoals gebruikelijk een spellenveiling gehouden. Van 27 december 12:00 tot 10 januari 12:00 kunnen de kavels worden aangemeld op www.ducosim.nl/veiling/invoer
Alleen kavels die via de website worden ingevoerd worden geaccepteerd. Bij twijfel en voor vragen neem contact op met de beursorganisator Eelke Heidinga op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het complete regelement staat op www.ducosim.nl/veiling/reglement maar bij deze alvast een samenvatting:

Ducosimleden mogen maximaal 5 kavels per persoon aanbieden. Voor kavels van niet-leden hebben we helaas geen ruimte, dus deze worden niet geaccepteerd. Je kunt meerdere spellen samenbundelen tot 1 kavel.

Het maximum aantal kavels bedraagt in totaal 150. Het bestuur behoudt zich het recht voor dit aantal te wijzigen.

Als de totale ingebrachte hoeveelheid kavels meer dan 150 stuks is, wordt van elke inzending de 5e kavel verwijderd. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. De eerste kavel die verwijderd wordt is dus de 5e kavel van diegene die als laatste zijn kavels heeft opgegeven. Bij het inleveren van je kavels moet je er dus voor zorgen dat je meest interessante kavel op nummer 1 komt te staan.

Minstens een week voor de beurs wordt de kavellijst bekend gemaakt en worden de kavelaanbieders op de hoogte gebracht welk van hun kavels geveild gaan worden.

Dus voor de duidelijkheid, iedereen mag bieden, alleen Ducosim-leden mogen kavels invoeren.

Tot de 23ste!
Maurice
Voorzitter Ducosim

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.141 seconds
19.png