emo Kerstgroeten van Phoenix 089

  • Claudia
  • Claudia's Avatar Topic Author
2 years 11 months ago #1

Hoi Phoeniciërs,

De vestiging in München wenst jullie van harte een prettige kerst en een gelukkig nieuw jaar!

Weer eens ben ik er niet op tijd aan toegekomen om een kerstkaartje mee naar een spelavond te nemen en door iedereen te laten ondertekenen. Dus doe ik het via het forum, nog net op tijd. ;-)

Het gaat goed met Phoenix 089, op enkele spelavonden hadden we 40 spelers, geregeld halen we inmiddels 30. Dat betekent wél een beetje werk voor het bestuur om de “Phoenix-cultuur” aan al de nieuwelingen door te geven.

Nog meer werk hebben we met onze verhuizing: In het buurtcentrum waar we nu zes jaar gespeeld hebben, werkt de verwarming niet meer, dus waren we de afgelopen maanden druk op zoek naar een andere locatie. Voorlopig is dit de Spielstadt Maulwurfshausen , heel dichtbij ons oude QuiddeZentrum . Mogelijk verhuizen we in het voorjaar nog een keer. Gelukkig hebben we meerdere mogelijkheden ondanks we zo groot zijn. Alleen waar we met de speldagen terecht kunnen, is nog onduidelijk. In ieder geval: We gaan door!

Zodra we weten wanneer in 2016 onze speldagen zijn, laten we het weten in de hoop op bezoek uit Holland. :) Het idee van een gemeenschappelijk spelweekend van de drie Phoenix-vestigingen spookt nog steeds bij ons rond maar er komt gewoon niemand aan toe om iets te regelen. Vrijwilligers? :P

Nog en update over wat er bij ons geregeld gespeeld wordt: We beginnen een beetje een TAC-club te worden, soms met TAC aan drie tafels tegelijkertijd. Gelukkig zijn we zo’n grote groep dat ook altijd nog iets anders op tafel ligt. Favorieten van dit jaar zijn Marco Polo, Port Royal, Aqua Sphere, Wizard en Russian Railroads maar ook evergreens als Puerto Rico, Stone Age, Dominion en Transamerica zijn erg geliefd – en een roedel weerwolven komt altijd naar de speldagen toe.

Nog steeds geen zin om bij ons langs te komen? Dan komen wij wel naar jullie toe… :)

Hartelijke groeten,

Claudia

www.mitgespielt.info

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #2

Hoi Claudia,
Jullie ook hele fijne feestdagen. En een goed en spelrijk 2016 natuurlijk :cheer:

Leuk om te lezen dat phoenix 089 zo goed loopt!

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #3

Hoi Claudia,

Goed op te horen dat het zo goed gaat met jullie spelgroep. Vanaf hier natuurlijk ook de beste wensen voor Kerst en voor 2016.

Hopeliijk gaat alles goed met de verhuizing en spelen jullie lekker verder op de nieuwe lokatie. We hebben ervaring met verhuizingen, dus we weten hoe dat gaat.

Groetjes,
Saskia

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.180 seconds
18.png