emo Gezocht: nieuwe lid voor de Stichting Advies Raad (SAR)

More
3 years 3 weeks ago #1

De Stichting Advies Raad(SAR) is op zoek naar één nieuwe lid (m/v), liefst uit Phoenix010 (Capelle aan den IJssel), maar een persoon uit Phoenix071 (Leiden) is natuurlijk ook meer dan welkom! Van belang is dat de SAR weer compleet is.

Lijkt het jou leuk om mee te praten, een stem te hebben in het reilen en zeilen van de stichting en natuurlijk om een aanspreekpunt te zijn voor donateurs en bezoekers? Vind je het belangrijk om een tegenwicht, denktank en klankbord te zijn voor het bestuur? Dan is dit je kans.

Profiel: Je bent een regelmatige bezoeker van de spelavonden, je bent donateur, je bent nog niet zo lang deelnemer aan de spelavonden (korter dan 3 jaar), je hebt een kritische houding of wilt daaraan werken en je bent in de gelegenheid om ten minste vier keer per jaar een vergadering bij te wonen.

De afgelopen periode hebben we de vergaderingen steeds op de donderdagavond in de buurt van Den Haag HS gehouden, gecombineerd met een gezamenlijke maaltijd. Maar avond en locatie zijn, tot op zekere hoogte, flexibel. Wil je meer informatie? Kijk op de SAR-pagina ( www.spelgroepphoenix.nl/index.php/destichting/sar ), het SAR-deel van ons forum ( www.spelgroepphoenix.nl/index.php/forum/sar ) of neem contact op met één van de SAR-leden.

Reacties en aanmeldingen graag sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 1 januari.

Op spelavonden kunnen SAR leden worden aangesproken met eventuele vragen. Op de kerstspeldag zullen een aantal SAR leden ook aanwezig zijn. Aanmelden graag voor het nieuwe jaar.

Namens de SAR,

Judith
Evertjan
Anneke
Bas
Jeroen (Vertrekkend SAR lid per 31-12)

Last Edit: 3 years 3 weeks ago by Anneke.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
3 years 4 days ago #2

Even een reminder: wil je je aansluiten bij deze gezellige denktank ;) stuur ons dan even een mailje
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #3

Vergeet niet voor het nieuwe jaar jezelf aan te melden voor de SAR via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag aanmelden voor 1 januari 2016.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.177 seconds
9.png