emo 6 december 2015 - Speldag - Spellen aan den Rijn

More
3 years 1 month ago #1

Het is nog maar een paar weken geleden dat we een gezellige speldag hadden met veel nieuwe spellen, maar binnenkort is het alweer zover; alweer een speldag!

Zondag 6 december is iedereen welkom van 13.30-21.30 tussendoor kan er voor 7,50 chinees buffet worden gegeten. De zaal is zoals gebruikelijk in Wijkcentrum Kerk en Zanen, De Oude Wereld 51-59 in Alphen aan den Rijn. De toegang is slechts 1 euro.

Vorige keer hebben we weer nieuwe mensen mogen begroeten en we hopen ook deze keer weer oude gezichten terug te zien en nieuwe mensen kennis te kunnen laten maken met allerlei bordspellen.

In het komende jaar staan we open voor veranderingen. Heb je een suggestie voor ons? Een goede tip waar we wat mee kunnen? Misschien ben je al lang niet meer geweest en wil je de reden daarvan met ons delen? Misschien moeten we naar een grotere zaal omdat het te druk is? Andere spellen?

Zoals altijd is het ook 6 december weer mogelijk om een eigen spel mee te nemen, maar heb je voorkeur voor een bepaald spel dat je zelf niet hebt kan dat ook, geef het van te voren door op ons mailadres en we proberen het te regelen! Ook handig dat wij dan van te voren de regels alvast doornemen en je zo aan kan schuiven, we leggen alle spellen graag uit.Graag tot ziens 6 december!!!

Rene, Trees, Marius en Brigitte
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ps: We stellen het op prijs alvast iets van je te horen!

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #2

Hierbij willen wij u graag nog even attenderen op de speldag van volgende week; zondag 6 december.

De nieuwe speldata voor 2016 zijn inmiddels ook bekend.
Als u wilt kunt u deze alvast in de agenda zetten:

17 januari
21 februari

24 april
29 mei

28 augustus
25 september

20 november
18 december


Graag tot ziens 6 december of in het nieuwe jaar!

Brigitte, Marius, Rene en Trees

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.204 seconds
3.png