emo Speldag Spellen aan den Rijn 1 november 2015

More
3 years 1 month ago #1

Citaten uit het officiële persbericht:

Graag willen wij u erop attent maken dat er zondag 1 november weer een gezellige speldag is in Alphen aan den Rijn.
De organisatie Spellen aan den Rijn organiseert deze dag in Wijkcentrum Kerk en Zanen.

Deze keer zijn er ook veel bijzondere spellen te spelen, die nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn! De vrijwilligers zijn naar Spiel'15 geweest in Essen, Duitsland. Daar is de grootste beurs ter wereld gehouden op het gebied van bord en kaartspellen.

Spellen als o.a. Barony van Mayfair uit Frankrijk. Dudab van de uitgever A-Games uit Hongarije, Queen's Architect van de Duitse uitgever Queen Games en het spel Royal Goods uitgegeven door het Österreichisches Spiele Museum zullen deze dag gespeeld kunnen worden.

Wilt u liever een ander spel spelen of zelf een spel meenemen om op tafel te leggen? Geen probleem, laat het de vrijwilligers van Spellen aan den Rijn van te voren weten en zij houden een tafel voor u gereserveerd!
Ook kunnen zij een spel dat u al heeft uitleggen als u de regels niet helemaal begrijpt. Spelregels zijn soms saaie lange verhalen, het bordspel spelend op tafel leren is zoveel leuker!

U kunt Spellen aan den Rijn bereiken door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of ze opzoeken op facebook: www.facebook.com/spelenaandenrijn

Groetjes en graag tot ziens!

Brigitte
en ook groetjes van de vrijwilligers Marius, Rene, Trees, Paul en Hennie uiteraard.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.194 seconds
16.png