emo Goudse Spellendag 18 oktober

More
3 years 3 months ago #1

Een beetje aan de late kant. Maar voor de geinteresseerden:

Beste Spellenliefhebber,

Op 18 oktober is het weer tijd voor een Goudse Spellendag! Wederom in de mooie, gezellige grote zaal van Sociƫteit Concordia in het centrum van Gouda georganiseerd door Spelgroep Gouda.

Deze middag zijn er volop nieuwe spellen van oude bekende en nieuwe deelnemende uitgevers en auteurs te spelen en daarna eventueel bij de verkoopstands van Simtasia en De Goudse Spellenwinkel te kopen. Een hapje en drankje zijn te verkrijgen aan de bar.

Wat kan je verwachten?

De Gamemaster pakt groot uit met een flink aantal nieuwe releases vers van de pers uit Spiel in Essen!

Het NK Rifugio met naast de eer een paar leuke prijzen (beperkt aantal plaatsen, registreer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)!

Het Witch RPG, speel een volledig nieuw spectaculair RPG van (gedeeltelijk) Nederlandse bodem met de bedenkers (beperkt aantal plaatsen, registreer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)!

Nieuwe prototypes van Jeroen Geenen, Laurens Bliek en anderen!

Nieuwe spellen van 999 Games en White Goblin Games!

En nog veel meer...

Hou de website en/of Facebook in de gaten voor meer nieuws en informatie en verspreid dit bericht ook onder mede-spellenliefhebbers.

Tot de 18de oktober!

Spelgroep Gouda

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.254 seconds
18.png