emo Phoenix vrijgevigheid keten -kings and things & Senator

More
5 years 2 weeks ago #1

Een nieuwe poging.

Ik ben de gelukkige winnaar van Eminent Domain + uitbereiding en ik geef nu de spellen kings and things en senator weg.

Heb je interesse, reageer dan en lees ook even verder:

Hoe werkt het precies?

Stap 1: Een ieder die dat spel wil hebben kan dat kenbaar maken door een reactie te plaatsen op deze post. Over 8 dagen zal ik uit de belangstellenden een willekeurige winnaar kiezen (met de random getal generator op random.org).

Stap 2: De winnaar van het spel zal dan op zijn beurt een spel uit zijn collectie weggeven. Hij maakt dit kenbaar met een nieuwe post op de Phoenix-website, waarna stap 1 herhaald wordt.

Regels:
1. De Keten van Vrijgevigheid staat open voor iedereen die regelmatig bij Phoenix meespeelt en een account heeft op de Phoenix website. Speloverdracht vindt plaats tijdens de spelavonden. Als een spel interlokaal moet worden overgedragen zullen we gebruikmaken van de gebruikelijke 'koeriers'. De overdracht kan dan wat langer duren.
2. Om voor een spel in aanmerking te komen moet je een reply posten op het forum-item in kwestie, waarin je aangeeft dat je meedoet voor dit item.
3. Als je een spel wint, MOET je een spel van jezelf weggeven. Als je dat niet wilt, dan moet je niet meedoen.
4. Het spel dat je aanbiedt moet aantrekkelijk zijn voor in ieder geval een deel van de Phoenix-spelers. Een spellen/keuzepakket aanbieden mag natuurlijk ook. In het geval dat er geen belangstellenden zijn voor je spel, probeer dan een ander spel.
5. Om het spel aan te bieden maak je een post aan op de Phoenix website. Kopieer de stukjes ‘Hoe werkt het precies?’ en ‘Regels’ in deze post en update onderstaande geschiedenis en voeg die toe.

voorgaande spel giften:

Datumspelaanbieder
29-11-2013Kings and Things & SenatorEvertjan van de kaa
29-09-2013eminent domain met uitbereidingOlav
03-11-2013Dominionsaskia
08-09-20137 wondersjeroen Geenen

Last Edit: 5 years 2 weeks ago by ejvandekaa.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.136 seconds
7.png