emo GEZOCHT: Spelexperts - ingevuld

More
3 years 11 months ago #1

Zoals velen van jullie wellicht weten bestaat er binnen de Stichting een groep Spelexperts. Deze bestaat uit een aantal donateurs die af en toe advies aan het bestuur geven m.b.t. de aan te kopen en af te stoten spellen. Zo is er bijvoorbeeld elk jaar tijdens Spiel in Essen een budget beschikbaar, en organiseren we af en toe veilingen als de kastruimte te krap wordt. Ook worden af en toe spellen uitgewisseld tussen de beide locaties.

Voor dit team zoeken we nog één of twee vrijwilliger(s), die samen met Saskia, Tamara en Eugene af en toe zijn/haar mening wil geven over de kwaliteit van de spelcollectie van Phoenix. Gezien de huidige samenstelling van de groep hebben we er graag minimaal één Capellenaar bij, al is dit geen harde voorwaarde.

Vind je het leuk om invloed te hebben in de samenstelling van de spellencollectie, spreek dan één van ons dan aan tijdens een spelavond of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #2

De vacature is ingevuld!
Michel uit Capelle treedt toe tot de groep spelexperts.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.154 seconds
12.png