emo Open NK Pandemic Survival

More
3 years 4 months ago #1

Voor diegenen die geinteresseerd zijn, we kregen bij Phoenix deze uitnodiging binnen voor het Open NK Pandemic Survival:


Pandemic Survival

Open NK – 23 augustus 2015 - Utrecht

Niet zomaar een toernooi, maar een unieke ervaring!

Zoals inmiddels bekend is zal Bergsala Enigma het populaire stand-alone spel Pandemic, de expansie Pandemic: On the brink en het geheel nieuwe spel Pandemic Legacy in een Nederlandstalige versie op de markt brengen.
Om de release van de Nederlandstalige versies goed in te luiden organiseren we op zondag 23 augustus as een Open NK van Pandemic Survival!


Wat is Pandemic Survival?
Pandemic Survival is een wereldwijd toernooi van het basisspel Pandemic, met als einddoel voor de deelnemende teams: een plek op het Pandemic Survival WK tijden Spiel in Essen.
Om zich te plaatsen voor het WK moet een team als het winnende team uit de bus komen op het Pandemic Survival NK op zondag 23 augustus in Utrecht.

Tijdens het WK zullen teams uit alle deelnemende landen het tegen elkaar opnemen. Het team dat tot kampioen gekroond wordt in Essen wint een volledig betaalde reis naar een stad van het Pandemic bord van zijn/haar keuze!

Open NK
Het open NK van Pandemic Survival vindt plaats op zondag 23 augustus om 12:00 uur in Utrecht. Je kunt deelnemen in teams van 2 personen. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang en schrijf je nu in! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je in te schrijven.Pandemic Survival is een extreme versie van Pandemic, waarbij 6 tot 12 teams van 2 personen tegelijkertijd het spel spelen, met maar één doel voor ogen: het eerste team zijn dat alle 4 de ziektes weet te genezen, of de enige overlevende zijn aan het einde van het spel.

« It was one of the highlights of GenCon. The volunteers at the booth were great (loved the lab coats) and it was just an absolute blast. »
- Mike Newhouse-Bailey, a Pandemic Survival player

« Pandemic Survival: by far the best demo experience of my life! It was a great ambiance, and the tension was palpable! »
- Francis Guilbault, an experience demo coordinator

« The players got an incredible roller coaster ride of an experience. I was incredibly tense and exciting just watching them play. »
- Matt Leacock, Pandemic designer

Attachments:

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.151 seconds
4.png