emo Advanced Civilization: The Expansion Project

More
5 years 2 days ago #1

Zoals sommigen misschien al/nog weten, is Advanced Civilization (van Avalon Hill) mijn favouriete bestaande spel. Al jaren zijn er mensen bezig om dat spel verder te ontwikkelen naar een "Expansion Project" die de spelers veel meer keuzemogelijkheden geven, en die het spel dus leuker moet kunnen maken. De naam van die 'uitbreiding', die nog een keer moet worden uitgebracht als een losstaand spel, is Advanced Civilization: The Expansion Project.

Nu wil ik dit spel graag eens spelen. Dat is nog niet zo makkelijk, want het duurt een hele dag, en er zijn veel spelers nodig: Het is pas leuk vanaf 5 spelers, en er kunnen tot 18 spelers mee doen. Desondanks hoop ik het een keer met sommigen van jullie te gaan spelen, want een groot aantal mensen onder jullie kennen het nog, of kennen in ieder geval Advanced Civilization.
Mijn vraag aan jullie in eerste instantie is dus: Wie van jullie willen het een keer spelen, en wie kan dan eventueel een ruimte vinden waar tot 18 mensen het spel kunnen spelen?

Als de wil er is, kunnen er eventueel ook mensen van buiten de spelgroep mee doen, waaronder in ieder geval de eigenaar van het spelontwerp.

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.172 seconds
23.png