emo NK Koehandel 2014 'op de Boerderij' in Amsterdam

More
4 years 5 months ago #1

Het 6e Nederlands Kampioenschap Koehandel zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 6 september op Boerderij de Stadshoeve in Amsterdam.

Het NK-Koehandel is een eendaags kampioenschap voor de beste koehandelaren uit heel het land. Na een enerverende dag zal op zaterdag 6 september duidelijk worden wie zich een jaar lang de beste koehandelaar van Nederland mag noemen!

Koehandel met echte dieren

Voor initiatiefnemers van het NK-Koehandel, Amsterdammers Coen Kempen en Andy Kouthoofd, gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Het NK-Koehandel kan eindelijk tussen de echte dieren uit het spel worden gehouden. "Dankzij boer Albert en zijn vrouw, boerin Angela, komen de spelers op het Nederlands Kampioenschap en de dieren uit het spel echt nader tot elkaar. Deelnemers krijgen zelfs de mogelijkheid de koeien te melken of de varken te aaien. Dit voelt als thuiskomen".

Er zal gespeeld worden aan 30 tafels met ieder 5 deelnemers. Iedere speler speelt 2 potjes Koehandel. De 5 spelers met het hoogst aantal punten uit 1 van de 2 rondes kwalificeren zich voor de finale. De winnaar van de finale is Nederlands Kampioen Koehandel en ontvangt uit handen van de organisatie een speciaal ontworpen Gouden Koe. Naast het serieuze spelelement is er ruimte voor ontspanning met een creatieve programmering. Deelnemers aan het toernooi kunnen zich inschrijven via de website www.nk-koehandel.nl . Het NK Koehandel 2014 is gratis toegankelijk voor publiek.

Het NK-Koehandel start om 13.00 uur (finale rond 18:00 uur) en vindt plaats op Boerderij de Stadshoeve . Boerderij de Stadshoeve is een echte boerderij gesitueerd nabij Amsterdam Centraal Station.

Voor meer informatie, zie de website van het NK Koehandel of NK Koehandel op facebook

Please Inloggen or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.128 seconds
2.png